Wie ben ik? » Gastenboek

Via onderstaand invulformulier kunt u vragen stellen aan Gerts' Sportmassage

Reactie plaatsen

Reacties

Wim Klaucke
4 jaar geleden

Gert gaat eerst na wat precies je klachten zijn. Aan de hand van jouw beschrijving gaat hij aan de gang. Gert heeft, door zijn jaren lange ervaring, al snel in de gaten waar en hoe hij de massage moet inzetten.

Kwam voor een probleem met een schouder na trauma. Na de eerste behandeling van Gert was het al beduidend beter geworden. In de loop van de tijd merk ik dat de kracht in mijn schouder en armen toeneemt.

Als Gert klaar is met de massage voel ik me weer fris en kan ik er weer tegen aan. Gert heeft altijd een luisterend oor en geeft je advies over je houding en hoe je dit kunt verbeteren aan de hand van oefeningen.

Conclusie, Gert is een (sport)masseur die kijk heeft op wat de klant nodig heeft. Gert geeft altijd duidelijke uitleg, wat is het probleem en hoe hij het gaat aanpakken.

Groeten van Wim Klaucke, verpleegkundig sportmasseur NGS

Bert van der Veen
4 jaar geleden

Hallo,

Ik heb hooikoorts en wil graag gebruik maken van medical taping. Ik heb goeie verhalen gehoord en hoop dat dit ook bij mij werkt.

Met vriendelijke groet,

Bert van der Veen
0620006772

Kristin
5 jaar geleden

Na meerdere positieve verhalen te hebben gehoord, hebben we vorig jaar voor het eerst een afspraak bij Gert gemaakt (voor onze zoon).
Wij waren nog niet bekend met medical taping. De resultaten waren verbluffend.
Daar kunnen geen hooikoortstabletten tegenop.
Ook kwam onze zoon erachter dat zijn astma klachten verminderen met het dragen van de tape. Tijdens sportwedstrijden lijkt hij wel meer conditie (lucht) te hebben. Gert heeft onze zoon hier mee geholpen en daar zijn we erg blij mee!
Een echte aanrader. Dankjewel Gert!!

Demis Doornbos
5 jaar geleden

Toen vorige week de eerste pollen weer in de lucht kwamen en mijn hooikoortsklachten zich weer aandienden heb ik direct weer met Gert gebeld en hij kon mij vrijdag meteen inplannen. Het is nu het derde jaar dat Gert bij mij de medical taping aanbrengt ter voorkoming van de hooikoortsklachten en ik ben ook nu weer super tevreden. Mijn klachten zijn weer verdwenen en ik ga met een gerust hart de lente in. Bedankt Gert! Ik kan de hooikoorts taping iedereen aanraden! Het was de rit vanuit Meppel weer dubbel en dwars waard!!!

Sherrelly Koerts
5 jaar geleden

Paar dagen last gehad van erge hoofdpijn, ooracuptuur laten doen door mijn vader Gert. Binnen een half uur van de hoofdpijn af. Een echt aanrader!